برگزاری سومین جلسه هماهنگی همایش روز جهانی معلولین در بهزیستی گیلان

سومین جلسه هماهنگی برگزاری همایش روز جهانی معلولین (۱۲ آذرماه، مصادف با سوم دسامبر) با حضور دکتر رضا جعفری مدیرکل بهزیستی گیلان و اعضای ستاد برگزار شد.

در این جلسه، اقدامات انجام‌شده در راستای برنامه‌ریزی و آماده‌سازی همایش مورد بررسی قرار گرفت و اعضای ستاد گزارشی از روند فعالیت‌ها، هماهنگی‌های بین‌بخشی و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده ارائه کردند.

مدیرکل بهزیستی گیلان ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته، بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق، انسجام فعالیت‌ها و اجرای هرچه باشکوه‌تر این همایش تأکید کرد و گفت: گرامیداشت روز جهانی معلولین فرصتی ارزشمند برای تبیین حقوق افراد دارای معلولیت، ارتقای آگاهی عمومی و تقویت مشارکت اجتماعی آنان است.

در پایان، مقرر شد جلسات هماهنگی تا زمان برگزاری همایش ادامه یابد و اقدامات لازم به‌صورت منسجم و مرحله‌به‌مرحله پیگیری شود.

کد خبر 158359

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد